Kennel Hayaklause

Tulosuutisia kehistä ja kentiltä

10.11. Hayaklause Gerbera "Kerttu" ja Hayaklause Icebreaker "Murska" , äiti ja poika keräsivät pokaalisaaliin Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä.

Kerttu oli VAL ERI1.,SA, PN1.,ROP. Murska pääsi juuri nuortenluokkaan ja tuloksena NUO ERI1.,SA,PU2,SERT, VACA ja CACIB vahvistuu myöhemmin kun VSP oli C.I.E. Hayaklause Inrigo oli NUO ERI3.

04.11 Hayaklause Eifer lisäsi titteliriviään ollessaan Tanskassa Pohjoismaiden voittajanäyttelyssä ROP-veteraani ja mummeli oli parasnarttu 2. Hienoa Pohjoismaiden Veteraanivoittaja Rita!!! Ritän tytär Suri voitti nartut molempina päivinä saaden Pohjoismaiden- ja Tanskan voittajatittelit.

20.10 Hayaklause Inrigo "Rigo" suoritti BH-kokeen. Onnea Martti ja Rigo!!!

20.10. Hayaklause Ingrid oli Turun kansainvälisessä näyttelyssä NUO ERI3.

7.10. Hayaklause Enif oli Tuuloksen näyttelyssä VET ERI1/SA,PN2,ROP VET ja samassa näyttelyssä Hayaklause Ingrid JUN ERI1.,SA PN3.

2.9. Hayaklause Inrigo tänään Limingan näyttelyssä JUN ERI1.,SA,PU2.,SERT. Rigolle jo neljäs serti, onnea!

1.9. Hayaklause Ingrid oli Tampereen ryhmänäyttelyssä JUN ERI 1.,PN1.,VSP, SERTI. Onnea Impille jo kolmannesta sertistään!!! Hayaklause Irokese oli samassa näyttelyssä JUN EH1.

26.8. Tervakosken kansainvälisessä näyttelyssä Enif oli VET ERI 1./SA, PN1.,SERT,VSP,ROP-VET. Samassa näyttelyssä Ingrid oli JUN ERI./SA,PN4.

26.8 Yppärin ryhmänäyttelyssä Inrigo oli JUN ERI1./SA,PU1.SERT, ROP

19.8. Hayaklause Fiesta suoritti PEJÄ B kokeen ja on nyt virallinen hälyryhmän pelastuskoira. Hienoa Nala ja Tiia!!!

12.8. Raision näyttelyssä oli Hayaklause Enif tuloksella VET ERI1.,SA, PN1., VSP, ROP-VET, SERT

28.7. Mikkelin näyttelyssä oli Hayaklause Ingrid tuloksena H ja Inaya tuloksella EH1.

22.7. Mäntsälän näyttelyssä Hayaklause Ingrid "Impi" oli JUN ERI1.SA,PN3.,SERTI. Onnea Impille toisesta näyttelystään poimitulle toiselle sertille! Samassa näyttelyssä oli Hayaklause Enif "Elli" VET ERI 1./ROP VET

 

15.7. Lammin näyttelyssä oli kolme Hayaklauselaista. Veteraanirouva Hayaklause Enif "Elli" oli VET ERI 1.,SA, PN4. ROP vet ja BIS4.-VET. Junioriluokassa oli 14 kuukauden ikäiset sisarukset Hayaklause Ingrid "Impi"(kuvassa yllä), joka oli JUN ERI1.,SA,PN2.,SERTI ja velipoika Irokese "Aku" oli JUN ERI 3. Eilen Kokkolan näyttelyssä Inrigo oli JUN ERI2.

8.7. Hayaklause Inrigo "Rigo" (kuva alla) oli tänään Kokkolan kansainvälisessä näyttelyssä JUN ERI1., SA, PU1.,VSP, SERTI. Harmi kun ei junioreille cacibeja jaeta. Onnittelut Rigon jo toisesta sertistä!

16.6. Hayaklause Enif kävi Aptus-näyttelyssä Helsingissä ja oli VET ERI1.,SA, PN2.,VARASERT.

9.6. Hayaklause Inrigo oli Tuurissa näyttelyssä JUN ERI2. Samassa näyttelyssä Hayaklause Irokese JUN EH3.

3.6. Hayaklause Hanno oli Mäntän näyttelyssä JUN ERI 1, SA, SERTI, PU1.,ROP. Hannon toinen näyttely junioriluokassa ja kaksi sertiä plakkarissa. Upeeta!

Hayaklause Enif kävi Lohjalla näyttelyssä ja tuloksen VET ERI 2, SA.

2.6. Hayaklause Giselle saavutti FH2. koulutustunnuksen. Keli oli hankala kovassa tuulessa ja alusta oli märkää mutapeltoa. Pisteitä Manta sai 78. Hienoa Manta ja Jaana!!! Viime keskiviikkona Manta ja Jaana olivat tokoilemassa avoimessa luokassa. Sieltä hienosti 1.-tulos pistein 156.5.

Hayaklause Ilona oli ensimmäisessä näyttelyssään 27.5. Järvenpäässä. Tuloksena JUN ERI 1.,SA, PN2., VARA-SERTI.

Hayaklause Inrigo oli Oulussa 20.5. näyttelyissä. Sieltä tuilos JUN ERI 1., SA, PU2. SERTI. 26.5. Rigo pistäytyi Oulaisissa kehässä, sieltä JUN ERI 1.

15.5. Ikäneito Hayaklause Fiesta suoritti pelastuskoirien hakukokeen, PEHA hyväksytysti.

13.5. Hayaklause Irokese osallistui Tampereen kansainvälieen näyttelyyn. Tulos oli JUN EH 1.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Kennel Hayaklause - Raila Nieminen

Top Desktop version