Kennel Hayaklause

Vuolasvirtapalkinto ja paljon muuta ihanaa...

inrigoMessis17-su-hres-158pien

Joulukuun ensimmäisen viikonlopun Koiramessut Helsingin Messukeskuksessa piti sisällään mm. kolme kansainvälistä näyttelyä. Perjantaina oli Helsingin voittaja, lauantaina Pohjoismaiden voittaja ja sunnuntaina Voittaja 2017 näyttelyt. Hayaklause Inrigo menestyi hienosti vähässä karvassakin. Perjantaina VAL ERI2/SA,PU3.VACA, Lauantaina VAL ERI1./SA,PU1.,CACIB,VSP,PMV-17, sununtaina VAL ERI1./SA,PU1,CACIB,ROP,V-17, IHF-sert, IHF VALIO. Sunnuntaina Rigo nostettiin vielä ryhmässä kymmenen joukkoon.

InrigogerberaIMGop-vsp ByLili

Iloinen yllättäjä oli yli 10 vuotias veteraani Hayaklause Gerbera, Kerttu, joka tässä poikansa Inrigon rinnalla oikealla. Se oli perjantaina VET ERI1./SA,PN3.VET VSP,HEVV-17. Lauantaina oli tulos EH ja sunnuntaina  VET ERI1,SA,PN1.,VSP, ROP VET, VV-17, IHF SERTI.

ofelia IMGMeri-ByLili

Hayaklause Ofelia "Meri" on aloittanut näyttelykehät hyvällä menestyksellä. Perjantaina se oli JUN ERI1./SA,PN2.,SERTI,HEJV-17. Lauantaina ja sunnuntaina JUN ERI2./SA,VARASERT.

kasvahev17ofeliainrigogerberanacharpien

Perjantaina esitettiin myös Hayaklausen kasvattajaryhmä jossa Ofelia, Gerbera, Inrigo ja Naschar. Tuloksena KAS1./KP. Nachar osallistui perjantain näyttelyyn tuloksella NUO ERI1./SA,PU4,VARASERT.

Näiden lisäksi esitettiin blondi nuori Hayaklause Now or Never joka sai perjantaina EH;n Ja lauauantaina H;n.

Gerberaraila3Gerberarailavuolasvirta2

Lauantaina Pohjoismaiden Voittajanäyttelyn yhteydessä jaettiin Suomen Kennelliiton Vuolasvirta palkintoja ansioituneille kasvattajille. Kennel Hayaklause sai Vuolasvirta palkinnon ja kävin sen Kertun (Gerbera) kanssa noutamassa. Onhan Kerttu ollut aikamoinen periyttäjä ja suuresti osallinen tähän palkintoon. Kiitos kaikille jotka olette tähn korsia kantaneet panoksia laittaneet. Yksin se ei olisi onnistunut millään.

Raila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Muista täyttää kaikki pakolliset tiedot (*) . HTML-koodi ei ole sallittu.

Kennel Hayaklause - Raila Nieminen

Top Desktop version