Kennel Hayaklause

Pääsiäispuuhia

Oton Pääsiäinen on ollut kiireinen. Ei ehtinyt munia maalailemaan, kun yhtenä ja samana päivänä piti ehtiä moneen menoon. Aamuvarhain oli viestikokeeseen meno. Koe sujui ihan hienosti; viestiltä täydet pisteet, esineistä toinen meni yliaikaan ja tottiksessa vähän isännänkin muistin menetystä. Kuitenkin hienosti koulari VK2, II-tuloksella ja luokkavoitto. Sitten piti kiiruhtaa kotiin, jossa odotti todellinen palkkio tehdystä päivätyöstä. Sievä Vilppu-neito astui autosta ulos ja samaan vauhtiin hoitui tämäkin Otolle kovin mieluisa homma.

Nyt odotellaan pentuja yhdistelmästä Hayaklause Fidato - Kleion Caere.

Sunnuntain vastaisena yönä Hayaklause Eifer "Rita" synnytti Kertulle seitsemän sisarpuolta. Kaikki ovat merkkivärisiä, kuusi poikaa ja yksi tyttö. Innolla odotellaan niiden tapaamista. Pennuista lisää tietoa kennel Hofmarien kotisivuilta. Onnittelut sinne Lohjalle!!!

Pääsiäisen alla Kerttu kävi tapaamassa Iitu-siskoa Uudessakaupungissa. Sisarukset tuli hyvin toimeen vaikka yli puoli vuotta on kulunut edellisestä tapaamisesta.

Hayaklause Gardenia "Iitu" 1,5-vuotiaana.

Pääsiäispuuhien päätteeksi Gava-sisko tuli meille kylään. Likat juoksi pari tuntia, teki esineeruutu- ja tottistreeniä, sitten polskahdettiin uimaan. Tästä kesä alkaa!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Kennel Hayaklause - Raila Nieminen

Top Desktop version