Kennel Hayaklause

Päänäyttely Tervakoskella 25.7.

Hovawarttien 20. päänäyttely järjestettiin tuttuun tapaan Tervakoskella. Samalla juhlittiin Suomen Hovawart ry:n 30. toimintavuotta. Näyttelyyn oli ilmoitettu 280 hoffia ja hayaklauselaisiakin oli jälleen useita paikalla. Yllä Hayaklausen kasvattajaryhmä, joka sijoittui kolmanneksi ja sai kunniapalkinnon. Vasemmalta: Fidato, Eifer, Gerbera ja Gava. Eiferin "Ritan" jälkeläisryhmä sijoittui toiseksi saaden kunniapalkinnon. Fidaton "Oton" jälkeläisryhmä oli neljäs ja palkittiin myös kunniapalkinnolla.

Olen osallistunut koirineni kaikkiin 20 päänäyttelyyn. Kantanarttuni Uskihof´s Haya esiintyi Tervakoskella 12 peräkkäisenä vuonna ja nyt tämä oli Hayaklause Do Do:lle eli Totolle jo 11. kerta. Päivä oli helteinen ja varsinkin lähes 11-vuotiaalle veteraanille raskas. Kuitenkin hyvin jaksettiin loppuun saakka ja tuloksena Totolle VET ERI 4. Kuvassa hymyilevät Kerttu ja mummonsa Toto.

Hayaklause Gerbera "Kerttu" oli 59 avoimenluokan nartun joukosta ERI 3. ja lopuksi vielä PN4. Luokan arvosteli ja narttukehän valitsi Tapio Eerola

Hayaklause Gava, AVO EH

Hayaklause Grenja, AVO EH. Lulun kunto olikin erittäin hyvä 10-viikkoisten pentujen äidille.

Kiitos kaikille osallistujille ja Siukulle taas kerran kiitos kuvista! Kaikki tämän uutisen kuvat ovat Siukun ottamia.

Kiitokset näyttelytoimikunnalle ja muille järjestäjille onnistuneesta juhlaviikonlopusta! Suomen Hovawart ry:lle, joka ei ole enää sinisilmäinen vaan kolmekymppinen, toivon sydämestäni paljon virkeitä vuosia eteenkinpäin!

Raila

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Kennel Hayaklause - Raila Nieminen

Top Desktop version