Kennel Hayaklause

Kertulla oli treffit Saksassa

                             
      

      

Sulhanen on ZTP,BH, VPG3, IPO3, HD A1, V1 Joker vom Hundsbühl

      
Pentueesta tietoa sähköpostitse hayaklause@hotmail.com puh. 050 3539299

Kerttu hurmasi oitis Jokerin. Muutaman minuutin leikin jälkeen meininki kuumeni niin, että voimme odottaa vappuna hovawartin pentuja yhdistelmästä Joker vom Hundsbühl-Hayaklause Gerbera. Kertun sivulle: http://www.kennelhayaklause.net/index.php?option=comˍcontent&task=view&id=106&Itemid=91.

Joker on avoin, vilkas ja aina leikkiin valmis harrastuskoira. Kuten Kerttukin, on Joker suorittanut BH:n vuoden ikäisenä. Kolmevuotiaana oli jo valmiina IPO3 ja VPG3. Näyttelyssäkin se on käynyt muutaman kerran, ja menestys on ollut erinomainen. Kotona Joker elää sulassa sovussa viiden uroskoiran laumassa ja on erittäin sosiaalinen, isännän silmäterä ja ylpeys.

                             

Saksassa oli yllättäen kesä. Oli mukava päästä seuraamaan Jokerin ja muiden hoffien treenejä, tottelevaisuutta ja suojelua. Jokerin päätä ei naisjutut sekoittaneet vaan Kertun selästä suoraan kentälle ja hihaan.

Lemmenkuvia ei paljon ehditty ottaa, lempi oli niin tulista...

                             
      

      

Maailman tärkein juttu!

      

Prinsessa palaa kotiin punasävyisessä hytissään välillä Travemünde-Malmö. Aioimme tulla suoraan Helsinkiin, mutta ahtaajat taas lakkoilivat ja reittimme muuttui. Ajokilometrejä kertyi yli 3000, laivassa oltiin kaikkiaan kolme yötä ja hotelleissa toiset kolme. Kerttu käyttäytyi kaikkialla mallikkaasti ja rennosti. Sen kanssa on mukava matkustaa, kuten Marja-Leenankin, joka oli meille matkaseurana ja kuskina. Kiitokset taas Orja-Leenalle!

Kuvassa reilut 4 viikkoa astutuksesta. Nyt vaan rentoudutaan ja odotellaan...

4.4. käytiin vielä ulltrassa Mäntsälän klinikalla. Kertun masussa on eläinlääkärin arvion mukaan 5 - 8 pentusta kasvamassa. Siispä odotellaan...

8 viikkoa treffeistä ja vatsa on kasvanut. Kovasti seillä potkiskellaan. Kohta nähdään minkälainen joukkue sielä pelaa.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Kennel Hayaklause - Raila Nieminen

Top Desktop version